NURULLAH GENÇ İLKOKULU

Vizyon: Bilimsel ve araştırmacı bir ruha sahip, sosyal ve kültürel alanda iyi yetişmiş, kendini gerçekleştirebilen, öğrencilerin idealler doğrultusunda eğitim-öğretim veren ilimizde model ve modern bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerin idealleri doğrultusunda bir ekip ruhuyla eğitim-öğretim, sosyal ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda iki Milli karate sporcusu öğretmenlerimiz sayesinde öğrencilerimize karate dersleri verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda öğrencilerimize yönelik Akıl Oyunları dersliğimizde faaliyetler yapılmaktadır.

Telefon - 0.216.307 96 56

WEB - https://nurullahgencilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Güllübağlar Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi No36 Pendik/İstanbul

Adres - Güllübağlar Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi No36 Pendik/İstanbul

Ulaşım Okulumuza ilçe merkezinden İETT ve dolmuşlarla ulaşılmaktadır. Pendik merkezden hareket eden dolmuş ve İETT araçları Pendik köprüsünden Ankara caddesini takip ederek Güllü Bağlar´a ulaşabilirler. Ankara caddesi üzerinde bulunan SHELL akaryakıt istasyonunun karşısından Yaşar Doğu Caddesine ulaşıp 300 m. yürüyerek okulumuza ulaşabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklık 6,5 Km. İl Merkezine uzaklık 30 Km.